nyhetstoppen

Ny teknik för framtiden

Att köpa en bostad i en annan ort eller som ligger nära kan kännas omständigt beroende på hur ditt vardagliga schema ser ut, speciellt om det är en längre bit bort och man kanske inte har tid eller möjlighet att ta sig dit. I dagsläget under den pågående pandemin kanske man inte heller vill åka till någon annans hem eller ha en interaktion med andra människor på grund av smittrisken som kan finnas. Därför har man kommit fram med en ny teknik.

3d Visualization

Den nya tekniken som man har kommit fram med och utvecklat är 3d visualiseringar, detta möjliggör att man enkelt kan ha en bostadsväljare eller lägenhetsväljare online. Detta för att man enkelt ska kunna förbigå de problem som exempel distans och säkerhet när det kommer till pandemin med Covid-19 som pågår i dagsläget. Helt enkelt är 3d visualiseringar datorskapade bilder och animationer som man enkelt kan kolla på online. Antingen av en byggnad eller fastighet som planeras att byggas. I syftet med när man säljer fastigheter kan detta även kallas för virtuell visning, helt enkelt en visning av en fastighet som är virtuell.

Sightline

Sightline är en privat verksamhet som jobbar nära dig som kund och utvecklar spännande och skräddarsydda projekt med den bästa 3D-visuella kvaliteten och virtual reality (VR) för nya produkter och stadsplanering. I 20 år har Sightline varit i framkant när det gäller att skapa övertygande 3D-bilder, visualiseringar, virtuella skärmar och innovativa produkter, vilket gör det till Sveriges främsta 3D-bildstudio.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln