nyhetstoppen

Hur du kan måttbeställa dina duschväggar i badrummet

Om du har ett litet badrum kan du överväga en duschhörna för att spara utrymme och slippa en standard duschkabin. När du har hittat den perfekta platsen för din dusch så kan du kolla lite extra på att göra den lite mindre standard och sätta upp svart spröjsade duschväggar. Det finns stora fördelar med att välja måttanpassning då det ger dig en större frihet som inredare.

Elegantare badrum med snyggt spröjsade glasväggar

En av de mest populära trenderna inom badrumsdesign just nu är att använda svart spröjs kring dina duschväggar i glas. Detta ger duschen ett elegant utseende som kommer ge ditt badrum ett extra lyft. Vill du skapa ett badrum som känns ombonat och väldigt lyxigt så är spröjsade svarta duschväggar och badkarsväggar ett enormt snygg alternativ.

Om du vill skapa ett elegant badrum är ett av de bästa sätten att göra det på att lägga till duschväggar i svart glas. Detta moderna utseende kommer omedelbart att höja stilen och funktionaliteten i hela ditt utrymme och du kan kombinera detta med att en svart spröjsad duschdörr så du kan få en omslutande och varm känsla, att använda en glasdörr till ditt duschutrymme kommer bibehålla värmen och skapa en skön spa- och relaxkänsla när du duschar.

Planera ditt badrum tidigt och montera in en måttbeställd spegel istället för badrumsskåp

Speglar är också ett utmärkt sätt att ge ditt badrum stil. Välj en intressant form eller ram, det går faktiskt även att måttbeställa speglarna så det passar ditt badrum bättre. När du inreder så är det bra att redan tidigt planera för hur dina speglar ska sitta. Om du använder dig av helkaklat badrum så kan det till och med monteras in i linje med kaklet och du slipper montera ett badrumsskåp.

Det finns inget bättre än en uppfriskande dusch för att starta dagen eller för att koppla av efter en lång dag. Men om ditt badrum är omodernt eller helt enkelt inte snyggt kan det ta bort upplevelsen. En modern duschhörna i glas med svart spröjsat glas kan verkligen höja utseendet på ditt badrum och få det att kännas mer lyxigt. Vill du ha mer inspiration så finns Andres Glass som har det mesta inom måttbeställda glas, speglar och dörrar till badrum.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln