nyhetstoppen

Allt du behöver till slipmaskinen

Om du funderar på att köpa en golvslip, vinkelslip eller annat slipverktyg är det viktigt att veta vad du behöver och vad du ska leta efter. Olika slipmaskiner är utformade för olika ändamål. Därför är det viktigt att investera i verktyg av hög kvalitet som håller länge.

Golvslipmaskiner finns i många olika storlekar och former, var och en utformad för ett specifikt ändamål. Den vanligaste typen av golvslipmaskin är den orbitala slipmaskinen, som är perfekt för små jobb eller trånga utrymmen. För större projekt behöver du en bandslipmaskin eller en trumslipmaskin. Bandslipar är kraftfulla och kan ta bort stora mängder material snabbt, men de kan också vara svåra att kontrollera. Trumslipmaskiner är det mest kraftfulla alternativet och används vanligtvis av proffs.

Men vart hittar du då en riktigt bra slipmaskin och alla tillbehör du behöver? Jo det gör du hos PK Sanding. PK Sanding är ett företag med över 30 års erfarenhet inom branschen och har idag både kunskap och sortiment som få har. För med allt från sliprondeller till excenterslipmaskin kan du vara säker på att dem har precis det du letar efter.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln