nyhetstoppen

Gummigolv, ett perfekt val

Gummigolv är gjorda i form av plattor eller rullar. Gummigolv tillverkas i tre steg. Blandning, kalandring och vulkanisering. Vulkanisering av golvplattor görs i pressen. Golvvalsar av vulkaniseras i en kontinuerlig process. Baksidan av arket eller rullen är polerad eller belagd med en polyesterduk för att förbättra limet. Gummi
Gummigolvet har en slät yta, präglade mönster och präglade vener i olika färger och mönster.
Gummigolv i olika storlekar:

Den vanligaste tjockleken på gummigolv på rullar är 2,0,0 mm.
Rullbredd 1.01.8m till rulllängd 10.022.0m
Tjockleken på gummikakelgolvet är 2,09,0 mm.
storlekar 500 x 500 mm, 610 x 610 mm och 1000 x 1000 mm är de vanligaste. Det finns dock många andra variationer.

Gummigolv levereras ofta med skyddande ytor som måste tas bort vid rengöring av byggnader. Det finns också ytbehandlade gummigolv. Gummigolv kan behandlas med våta eller torra metoder och enkla rengöringsmetoder med härdande kemikalier som universalrengöringsmedel, vaxer och polermedel.

Här finns då Rubberfloor för att hjälpa dig hitta rätt golv! Med produkter av hög kvalité, med produkter som varierar med allt från konstgräs till löparbana, till träningsgolv, fallskyddsgolv och gymgolv, men även mycket mer! Deras mål är att dina medlemmar ska ha bästa möjliga träningsupplevelse i din anläggning och du gör oss kompetenta, kreativa, kvalitetsmedvetna och har färg, form och färg. Fantastisk form och funktioner. Att betraktas som serviceorienterad. Med en stor erfarenhet som ägare och experter inom fitnessbranschen har de en djup och bred förståelse för hur rätt terräng i rätt miljö skapar den bästa träningsupplevelsen för dig och ditt medlemskap.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln