nyhetstoppen

Byggstegar och annat för arbetsplatsen

Beroende på arbetsplats är det viktigt att ha stegar och trappor av kvalité för att enkelt och säkert kunna ta sig upp och ner mellan olika våningar. Framförallt på byggarbetsplatser där säkerhet är prio ett och man oftast arbetar på olika höjder.

Stegar och trappor

På byggarbetsplatser så är det viktigt då att ha trappor som tar dig från våning ett till två säkert. Speciellt på nybyggen där man kanske har ställningar längs väggar på olika höjder. Här är det då viktigt på ställningar att har trappor med plattform eller exempelvis specialtrappor. På byggarbetsplatser är det även viktigt att ha arbetsbockar i aluminium, dessa kan även användas av exempelvis målare som lägger plank eller annat som de ska måla på dessa för att enkelt kunna komma åt alla kanter och för att säkert kunna måla på marken. Målare kan även använda sig av rullställningar för att enkelt kunna flytta ställningen från en sida av till exempel huset de målar till en annan.

Scenbyggare för konserter eller på teatrar exempelvis är det även viktigt att ha byggstegar eller kombistegar för att kunna ta sig mellan olika höjder för att kunna bygga anläggningen eller ändra på exempelvis dekor. Även här kan det vara bra att ha anliggande stegar.

Stegvaruhsuet

Hos Stegvaruhuset hittar du allt nämnt ovan för din arbetsplats. Med hög kvalité på deras produkter är säkerheten det som tänks på mest. Med möjlighet att även tillverka stegar och trappor med dina önskemål gör de alla stegar, trappor och arbetsbockar efter arbetsmiljöverkets bestämmelser för att uppfylla alla krav och de ska vara så säkra som möjligt.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln