nyhetstoppen

Få hjälp när du säljer ditt företag

Vill du sälja ditt företag, men du vet verkligen inte vem du ska vända dig för att få hjälp. Då kan du luta dig tillbaka och koppla av och kontakta BizBridge. BizBridge är en affärsmäklare i Stockholm och har många års erfarenhet av att hjälpa människor att sälja sina verksamhet när de vill göra andra saker. Med deras exklusiva licens till BCMS kan du vara säker på att du kommer behandlas professionellt och allt fokus ligger på att göra dig nöjd. BCMS är en internationell företagsmäklare med mer än 30 års erfarenhet och har sålt mer än 1500 företag.

Många andra affärsmäklare kontaktar köpare genom att skicka ett stort antal icke-personliga e-postmeddelanden. Detta är något som BizBridge inte gör, de kommer istället att ringa alla potentiella köpare och ha en personlig konversation med dem. Naturligtvis kommer detta att vara mer tidskrävande, men det ger bättre resultat för dig som kund och och för köparen.

Många tror också att deras företag inte är värda något och därför kanske inte har tanken på att sälja det. Men köpare kommer inte bara att värdera företaget baserat på dina tidigare resultat, utan också att värdera värdet baserat på framtida möjligheter. Därför är det bäst att kontakta BizBridge och låta dem göra vad de gör bäst.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln