nyhetstoppen

Brygga till den lilla fiskebåten

Hösten är på ingång och närmar sig med löv som skiftar färg och lugnet som lägger sig i naturen. Nu är det hög tid att ta del av den sista värmen och ta ut båten på sjön. Om du har en båt kan det vara en bra idé att investera i en flytbrygga, vilket är en smidig lösning för din båt. En flytbrygga är en bro som lätt kan tas ur vattnet vid behov. Flytbryggor är mycket lämplig för både simning eller förtöjning på båten.

Flytvästar och Flytoveraller

När du väl är på vattnet är det viktigt att tänka på säkerheten. Flytvästar tas för givet på vattnet, men det finns också flytvästar som är mycket populära bland fiskare och båtfolk. Det finns många olika användningsområden för flytvästar, som är idealiska för aktiviteter som vattenskoter, ridning, vinterfiske eller väderskydd. När du köper en flytväst är det viktigt att komma ihåg att den är CE-märkt och därför godkänd enligt EU-föreskrifterna. De flesta arbetskläder är också certifierade som sjöräddningsdräkter.

Fiske med nät från båten

En populär aktivitet på sjön är fiske, vilket är avkopplande och spännande, och du kan laga utsökt mat av det du fångar. Fiskespön är vanligt förekommande verktyg vid fiske, men om du vill maximera din fångst rekommenderar vi att du använder fiskenät istället. Beroende på vilken fisk du vill fånga finns det många olika typer av fiskenät i olika storlekar.

Laxen.com

Laxen.com grundades i Umeå redan 1948 och tillverkade främst fiskeredskap. Sedan dess har produktsortimentet fortsatt att expandera och innehåller nu en mängd olika produkter, såsom sportnät, fiskenät, pontoner och så vidare. På laxen.com kan du hitta ett stort antal högkvalitativa fiskenät, fiskeredskap och bryggprodukter.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln