nyhetstoppen

Balkongskydd och presenningar

Med Tentarps balkongskydd kan du enkelt förhindra att grannar eller obehöriga tittar in på din balkong. Detta är ett stort problem bland många som bor i lägenhet och lösningen är enkel. Tentarp erbjuder balkongskydd, som inkluderar markisväv och standard PVC-nät. Skillnaden mellan de två balkongskydden är att markisväven är gjord av tyg och har 150 olika färger att välja mellan, medan PVC -nätet bara finns i grått. En annan skillnad är att PVC -nät är mer diskret och vanligtvis mer lämpligt för heminredning. Förutom att fungera som en sekretessskärm kan balkongskydd också ge ett bra vindskydd. Tentarp erbjuder också presenningar av hög kvalitet. Dessa presenningar kan användas i många år och är försedda med en helsvetsad fåll och mässings- eller plastöglor. Anledningen till detta är att förhindra att sömmarna faller av och rostar med tiden. Presenningar och flera andra PVC -beläggningar kan också repareras på Tentarp.

Förutom balkongskydd och presenningar tillhandahåller Tentarp även tält, inklusive snabba tält från LP-tent, som är högkvalitativa tält. Detta snabba tält kan sättas upp på bara några minuter, så det är väldigt flexibelt och lätt att ta med sig till vandringen i naturen. Snabbtältet kan också användas som lagertält, som kan användas för utställningar där det finns risk för regn.

Under hösten är ökar behovet av presenningar i Sverige då många har börjat ställa undan sina trädgårdsmöbler och behöver täcka över dem inför vintern. Presenningar kan även användas till att täcka över bilar, båtar och mycket annat som man vill skydda mot vädrets krafter.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln