nyhetstoppen

Videokonferens på hög nivå

För tillfället är det bättre att undvika personliga möten, men för de flesta företag kan möten vara viktiga och därför oundvikliga. Det kan vara trevligt att kunna ordna en videokonferens. Men om du inte vet hur du gör det är det är det bäst att få hjälp från experter som kan förse ditt företag med den videokonferensutrustning som behövs. LAV är experter på konferensteknologi i Stockholm och har lång erfarenhet inom branschen. Professionell konferensteknik syftar till att tillhandahålla snygga integrerade lösningar för såväl spontana möten som välplanerade möten. Lav erbjuder lösningar som blir en del av rummet och miljön.

Videokonferens via teams är samarbetscentret i Office 365. Med hjälp av Teams kan du nå fler mål, oavsett om du närmar dig deadline eller håller på med din nästa framgångsrika idé. Teams har flera olika rumslösningar, som måste anpassas efter önskemål och krav. De vanligaste videokonferensprogrammen är Skype, Hangouts, Zoom, Microsoft Teams och Google Meets. Olika företag använder olika tjänster för sitt arbetsflöde, men Zoom används främst i skolans värld där kurser hålls, men det kan också användas för vanliga videokonferenser. Pionjärerna inom videokonferenser är dock Microsoft Teams och Google Meets som enligt de flesta fungerar bra för deras ändamål.

LAV tillhandahåller också AV teknik, som är en teknik för överföring av audiovisuell data. AV teknik som är enkel att använda och anpassar sig helt efter dina behov. De tillhandahåller AV utrustning och AV installationer för ditt företag så att du snabbt kan komma igång med videokonferenserna.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln