nyhetstoppen

Aluminiumfönster, ett snyggt val

Hållbara aluminiumfönster är ett populärt val i moderna villor. Det har många fördelar, särskilt det har mycket bra motstånd. Det kräver dock inget underhåll och många aluminiumfönster erbjuder också mycket låga U-värden.

Historiskt sett användes aluminiumfönster främst för industriella ändamål, men de senaste åren har de kommit in på fastighetsmarknaden när efterfrågan på hållbarhet ökar.

Aluminiumfönster är dyrare än trä- eller PVC-fönster. Läs mer om aluminiumfönster här och se om det är rätt val för dig.

Aluminiumfönsters livslängd

En av de största fördelarna med aluminiumfönster är deras livslängd. Aluminium är ett mycket stabilt och väderbeständigt material, så livslängden på aluminiumfönster är mycket lång. Till skillnad från träfönster, som ändrar struktur och storlek över tid och har öppningar som påverkar vattentätning, påverkar inte höga / låga temperaturer aluminiumfönster.

Aluminiumfönster, design och utseende

Modern är ett nyckelord när det gäller utseendet på aluminiumfönster. Naturligtvis kan du välja mellan en mängd olika stilar. Den övergripande moderna snittet passar dock ofta perfekt in i villor i modern stil.

Du kan ha aluminiumfönster i olika färger för att perfekt matcha stilen i ditt hem. Färgen förblir lång och dina fönster ser fräscha ut länge.

Måla aluminiumfönster

Måla aluminiumfönster är inte lätt. Om färgen börjar slita ut kan du använda vax istället. Om färgen börjar falla helt kan profilpanelen ofta också bytas ut helt.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln