nyhetstoppen

Hästfysioterapi i världsklass

Kiropraktik har praktiserats sedan slutet av 1800 -talet och har varit en populär behandling sedan dess. Kiropraktik är en säker behandling baserad på forskning och pålitlig erfarenhet. Kiropraktorer undersöker musklerna och lederna i ryggraden och känner efter spänningar, rörelser och skador.

Alternative Health Works din häst att känna sig lugna harmonisk. Det är något du garanterat kommer märka av på både banan och ute i skogen. Modern hästfysioterapi kan förebygga och reparera befintliga skador som kan uppstå på hästar. Alternative Health Works arbetar med förebyggande vård för att ta itu med asymmetri i häströrelser. Det betyder att den här hästen går på ett dubbelspår, ett varv är svårare, det andra varvet är mer galopperande och det känns inte lika. Hästarna du rider regelbundet ska vara en synkade och samspelta. Om dina hästar inte skulle vara det i ökar risken för skador.

Utbildning hästfysioterapi

Är du en djurälskare och mycket hästintresserad? Då kan detta vara träning för dig. Alternative Health Works arbetar främst med hästfysioterapi för att förebygga och reparera hästskador. De erbjuder också sjukgymnastikkurser för hästar. Efter avslutad utbildning blir du en hästterapeut. Denna utbildning inkluderar ytterligare studier av anatomi och fysiologi, studier av vävnader, organ, ben, muskler, leder och nervsystemet. Det finns också en näringskurs för att ge dig grunderna i hästnäring och dess näringsbehov.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln