nyhetstoppen

Allt om tak och takläggning

Var medveten om riskerna innan du klättrar eller reparerar ditt eget tak eller din fasad. Lämna det istället till experterna! Takspecialisterna i Mälardalen AB har lång erfarenhet av tak och fasader, och erbjuder ett brett utbud av tak- och fasadtjänster som takläggning, taksäkerhet, olika fasadjobb. Tak experter har många års erfarenhet och installatörer och inspektörer har fullständig kontroll över vad de gör.

Välja rätt fasad

Ska jag välja ytterväggar av trä, gips, tegel etc.? Det handlar inte bara om hur det ser ut. Här är några tips att tänka på när du väljer yttervägg.

Träfasader

Ytterväggar i trä erbjuder många alternativ, men du måste också överväga dem. Beroende på färg och plats bör den rengöras och målas ungefär var 1015 år. Fördelar med träfasader: materialet är lätt att hantera, lätt att bygga, modifiera eller renovera, välja mellan olika stilar, naturmaterial, utmärkt hållbarhet efter korrekt underhåll Nackdelar med träfasader: bland de typer av fasader som kräver mest underhåll.

Tegelfasad

Tegel är ett naturmaterial och kan ge ett hem hundratals år av liv tills injekteringen behöver repareras. Fördelar med tegelfasader: lång livslängd, utmärkt hållbarhet, miljövänlighet, underhållsfri, utmärkt fuktbeständighet Nackdelar med tegelfasader: utseendealternativ är inte lika stora som trä eller gips, dyra och möjliga frostsprickor. Se upp för rostiga tillbehör!

Takspecialisterna

Få en gratis besiktning från Takspecialisterna i Mälardalen AB så kommer en inspektör förbi och inspekterar taket med kunden. Kunden kommer då att få en detaljerad lista över åtgärder i händelse av ett takfel. Kunderna kan välja en takläggare som behöver fixa det som behöver åtgärdas. Detta görs med en handledare som övervakar projektet och ser till att projektet kommer igång. Takspecialisterna är utbildade i taksäkerhet enligt branschstandarder och gör sitt jobb medan du slappnar av.

När besiktningen är klar utförs en slutbesiktning och kunden får 10 års garanti.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln