fre. okt 22nd, 2021

Jörgen Wetterberg är chef och har många års branscherfarenhet som telekommunikations- och IT -strateg och chef. Wetterberg är expert på strategi, ekonomi, affärsutveckling, försäljning, marknadsföring och ledning. Jörgen Wetterberg anställdes som forskningsanalytiker på Nordea från 2017 till 2020. Det har varit en lång resa och en vändpunkt för många olika företag, däribland Ericsson, som arbetade totalt. Sju år. Men efter att ha arbetat på Nordia valde han att prova och starta eget. Han arbetar för närvarande som oberoende konsult i Stockholm.

Jörgen Wetterberg har länge drömt om att starta eget, jobba heltid hemifrån och få möjlighet att enkelt anpassa sina drömmar och visioner. Detta motiverar honom att spendera mer tid med sin familj på fritiden. Vad kan han vara stolt över att göra idag?

Jörgen Wetterberg har ett mycket brett utbud av aktiviteter, men han har lång erfarenhet av affärsstrategi, kapitalanalys, börsintroduktion/rättighetsfrågor, företagsledning, försäljning, marknadsföring, affärsutveckling och ledning och ledarskap.

Jörgen Wetterberg på Nordea

Jörgen Wetterberg arbetar som aktieanalytiker vid Nordea Markets. Nordea är en ledande fullservicebank som verkar i Norden. Deras vision är att uppfylla drömmarna och ambitionerna hos sina kunder som de har gjort i 200 år. År 2020 hade Nordea en total budget på 552,2 miljarder euro. Deras globala närvaro och stora erfarenhet finns i totalt 20 länder och är listade i Helsingfors, Stockholm och Köpenhamn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *