nyhetstoppen

Vem är Jörgen Wetterberg?

Jörgen Wetterberg är chef och har många års branscherfarenhet som telekommunikations- och IT -strateg. Wetterberg är expert på strategi, ekonomi, affärsutveckling, försäljning, marknadsföring och ledning. Jörgen Wetterberg anställdes som aktieanalytiker på Nordea från 2017 till 2020. Det var en lång resa dit innefattande seniora positioner på flera bolag, däribland Ericsson, där han arbetade totalt 10 år. Men efter att ha arbetat på Nordea valde han att starta eget. Han arbetar för närvarande som oberoende konsult i Stockholm.

Jörgen Wetterberg har länge drömt om att starta eget, jobba deltid hemifrån på ett sätt som ger mer tid med sin familj på fritiden. 

Jörgen Wetterberg på Nordea

Jörgen Wetterberg arbetade som aktieanalytiker vid Nordea Markets. Nordea är en ledande fullservicebank som verkar i Norden. Deras vision är att uppfylla drömmarna och ambitionerna hos sina kunder som de har gjort i 200 år. År 2020 hade Nordea en total budget på 552,2 miljarder euro. Deras globala närvaro och stora erfarenhet finns i totalt 20 länder och är listade i Helsingfors, Stockholm och Köpenhamn.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln