nyhetstoppen

Roliga sällskapsspel till hela familjen

Det spelar inte någon roll vilken tidsperiod det är på året. Det passar för det mesta bra att dra ihop ett gäng vänner alternativt familj för att spela sällskapsspel.

Ett av dem mest klassiska sällskapsspelen är monopol som är det klassiska spelet om affärer som har sålts planeten över. För den som har missat så handlar monopol om att äga gator och konstruera hus och hotell på dessa gator. Till slut vill man styra hela staden och försöka få konkurrenterna att förlora alla sina pengar genom hamna på dina gator. Genom att bygga både hus och hotell på sina gator blir priset högre på de gator när folk landar på dem. Varenda runda får varje spelare slå 2 tärningar, vid slag av 2 sexor så får man slå ytterligare en gång. Skulle man trots det slå två sexor tre gånger i rad på lika runda så hamnar man i fängelse. Monopol har nyanserats och alla spelar troligtvis med egna riktlinjer, vilket kan ses som tämligen unikt.

Handelsavenyn har ett brett utbud av sällskapsspel för hela familjen. Perfekt för fredagskvällen med familjen eller när kompisar är på besök. Vi har allt från klassiska, populära till helt nya brädspel för alla åldrar.

Förutom brädspel så erbjuder Handelsavenyn en mängd andra roliga varor som i förhållande till annat uteleksaker, leksaksbilar, radiostyrd bil, barnspel och annat pyssel för barn.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln