nyhetstoppen

Konstväxter är ett enkelt sätt att lyfta hemmet med

Något som har blivit mycket populärt det nyaste är fejkväxter, allt ifrån snittblommor till krukväxter. Fejk växter och blommor skapar liv och grönska på mellan annat balkonger, altaner och uteplatser. Fikusträd, lavendel i kruka, bollar av eukalyptus och rosor. Nåt som är bra med alla konstväxter är att dem är livskraftiga året om. Detta är perfekt för dig som vill ha det grönt utan ansträngning alternativt skötsel. Interioravenyn har ett stort utbud av emellan annat konstväxter.

Utöver konstväxter så erbjuder Interioravenyn en rad olika tyngdtäcken, allt ifrån 3kg till 9kg. Ett vikttäcke eller tyngdtäcke kan förebygga både sömnproblem, stress, ångest och oro. Det som händer i kroppen av tyngdtäcket är att det växer kroppen melatonin som är ett sömnhormon. Detta är nåt som många människor har brist av på grund av hög stress. Detta är en av hormonerna som ger en effektivare djupsömn. När man ska kora tyngdtäcke så ska man besluta ett som är runt 10-15% av ens kroppsvikt.

Att hålla sitt hem omgivande av grönska är fullt möjligt med konstgjorda växter. Växter gjorda av syntetiska material har funnits länge och de senaste åren har de blivit alltmer lojala mot naturen i sitt utseende och form. Emellanåt kan det till och med vara svårt att skilja bland en riktig och en konstgjord växt. Detta gör att dekorera balkonger och andra terrasser med konstväxter simpelt och billigt utan problem.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln