nyhetstoppen

Hunddagis öppnar snart på Östermalm

MyDogCare i Stockholm har de en väldigt simpel idé. Nämligen att erbjuda hundomsorg av absolut högsta kvalité, genom att vara hundens näst bästa vän och husses eller mattes trygghet i vardagen under de där köriga arbetsdagarna då man helt enkelt inte har möjlighet att motionera sin fyrfotade vän. MyDogCare ser till att hunden är aktiv när den är ute på promenad eller i lekparken.

Alla de som arbetar på MyDogCare har relevant utbildning och kunskap som hundskötare, beteendevetare för hundar alternativt hundinstruktörer. På MyDogCare brinner medarbetarna för sitt jobb och vidareutbildar sig hela tiden. På MyDogCare erbjuds fasta- och deltidsplatser i hunddagiset på Östermalm, samt ytterligare tjänster som klokippning i Stockholm. Målet är att göra livet som hundägare lite enklare och smidigare i vardagsstressen.

Inom ett par månader öppnas dörrarna till MyDogCare’s första hunddagis på Östermalm i Stockholm. MyDogCare vill ta omsorg av hundar till nästföljande nivå och vara hundägarens bästa vän. MyDogCare’s lovord är att ta hand om din jycke som om de vore deras egna. De kommer att hålla till i helt totalrenoverade lokaler på Jungfrugatan 52 mitt i Stockholm. Här kommer vi att ha närheten till Gärdet, Tessinparken och Lill-Jansskogen där din hund kommer att trivas, få motionen den behöver och närvaron i skogen som gör hundarna mycket glada.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln