nyhetstoppen

Dirty Shirley: Sommarens mest populära och trendiga dryck

Om du letar efter en läcker och uppfriskande drink att njuta av under dessa varma sommardagar, titta inte längre än Dirty Shirley! Den här drinken är gjord på tranbärsjuice, limejuice och vodka och kan avnjutas både alkoholhaltigt och alkoholfritt. I den här artikeln kommer vi att ge dig alla detaljer om hur du gör denna populära drink. Så samla ihop dina bartillbehör och moniner och låt oss börja blanda!

Ingredienserna

  • 6 cl Vodka
  • Ginger Ale eller Sprite
  • 2 teskedar Grenadine
  • Maraschinokörsbär för dekoration
  • Limeskiva för dekoration

Så här gör du

Till den här drinken behöver du vodka, sprite/Ginger Ale och grenadinesirap. Om du gör den alkoholfria versionen av den här drycken kan du helt enkelt utelämna vodkan. När du har alla dina ingredienser är det dags att börja blanda!

Börja med att tillsätt is i glaset. Tillsätt sedan sprite/Ginger Ale och vodka. Rör om dessa ingredienser tills de är väl kombinerade. Tillsätt slutligen en skvätt grenadinsirap för sötma och färg. Garnera med en limeklyfta om du vill och njut!

Så där har du det, det perfekta receptet för Dirty Shirley! Den här drinken är perfekt för sommarens grillkvällar, poolpartyn eller för att njuta av den hemma. Oavsett om du gör den alkoholhaltig eller inte garanterar vi att du kommer att älska den här läckra och uppfriskande drycken.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln