nyhetstoppen

VR gaming med Oculus Quest 2 och Oculus Rift S

VR gaming kräver ibland lite olika VR tillbehör, som Oculus Quest 2 elite strap och Oculus Quest 2 headphones. När du ska spela VR spel eller träna med ett VR headset så behöver du lite olika VR tillbehör för att vara firare i dina rörelser. Du kommer säkerligen behöva en Oculus Quest 2 link cable för att koppla samman din Oculus Quest 2 med Oculus Quest 2.

Att spel VR spel är ett skönt sätt att omsluta sig med en virtuell värld och får utforska, spela eller träna med VR kan därför vara en skön avkoppling. Genom att besöka olika världar utan att behöva lämna rummet så kan detta vara ett bra sätt uppleva.

Det roliga och klassiska VR spel som gör att du kan göra just det. Det kan vara allt från att besöka olika planeter till att delta i episka strider Dessa klassiska spel inom VR gaming förflyttar dig till en annan värld och ger dig timmar av underhållning samtidigt.

Klassiska spel inom VR gaming

 1. ”Beat Saber”
  ”Beat Saber” är ett rytmspel där du får skära upp beats som flyger mot dig i takt med musiken. Det är en otroligt uppslukande upplevelse som får dig att svettas på nolltid. Dessutom finns det ett antal olika låtar och svårighetsgrader för att hålla dig utmanad.
 2. ”Superhot VR”
  ”Superhot VR” är en förstapersonsskjutare där tiden bara rör sig när du gör det. Detta ger ett intensivt och strategiskt spelande när du försöker ta ner dina fiender. Den vackra minimalistiska grafiken gör detta till ett av de mest visuellt fantastiska VR-spelen som finns.
 3. ”Job Simulator”
  Om du letar efter något lite mer lättsamt är ”Job Simulator” det perfekta spelet för dig. I det här spelet får du uppleva hur det är att ha ett jobb inom en rad olika yrken. Från att vara kock till att jobba på ett kontor – det här spelet kommer garanterat att ge dig ett gott skratt.
 4. ”Elite Dangerous”
  För alla rymdentusiaster där ute är ”Elite Dangerous” det perfekta VR-spelet. I det här spelet får du utforska rymdens vidder och delta i strider med andra spelare. Med över 400 miljarder stjärnsystem att utforska kommer det här spelet att hålla dig sysselsatt i flera timmar.
 5. ”The Lab”
  ”The Lab” är en samling minispel som utspelar sig i Valves Aperture Science Labs från ”Portal”-serien. Från bågskytte till dodgeball, det finns något för alla i detta roliga och familjevänliga VR-spel.

Det här är bara några av de många roliga spel inom VR gaming som finns tillgängliga idag. Så om du letar efter ett sätt att gå in i VR spelet samt utforska nya världar, se till att testa något av dessa fantastiska klassiska VR spel.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln