nyhetstoppen

Kashmirsjal – Mjuk och skön

Allt kashmir är verkligen ett måste. Bara från dess tyg kan du verkligen se att det kommer att vara en så underbar upplevelse att bära den eftersom den är så mjuk och härlig. En kashmirsjal, närmare bestämt, kan vara riktigt bekväm att bära och du kan vara säker på att du kommer att kunna hålla dig varm med den. Det är inte bara praktiskt, det är definitivt på modet också.

Idag finns det mycket att välja på. Det finns så många mönster och färger att du absolut kan uttrycka dig genom mode bara genom att gå med dessa sjalar. Hur som helst kan en kashmirsjal göra precis susen när du har problem med vad du ska ha på dig.

Ta till exempel att gå på evenemang som kräver att du bär en ärmlös klänning eller en tubklänning. På formella fester är det meningen att alla ska klä ut sig och se extra snygga ut än normalt. Om du känner dig obekväm eller blir nedkyld på grund av kvällsbrisen, kan du inte bara bära en jacka eller en tröja eftersom det skulle vara olämpligt och definitivt inte chict att se på. Den enkla lösningen här är att bära en sjal. Det skulle inte bara värma dig utan det kommer fortfarande att få dig att se sexig och snygg ut på samma gång.

En fördel med kashmirsjalar från, låt oss säga, sidensjalar är att de är ganska bekvämare att bära. Vissa sidensjalar gör folk lite obekväma på grund av dess silkeslena tyg. Vissa människor har en tendens att fiffla med det och vissa till och med kliar när det skaver för mycket på huden. Det är därför i situationer som att de måste bära en sjal, går de oftast för kashmir än siden.

En annan sak är att Kashmir sjal ger mer värme än silke kan ge till personen som bär den. Sidensjalar kan vara mer sofistikerade och mer eleganta än att bära kashmir, men det kokar absolut ner till den mest bekväma. Till skillnad från tidigare när silke är mer lämpligt på kvällarna medan kashmir bara är för dagsensembler, är det nu acceptabelt att bära en kashmirsjal och den är också lika chic som en silkessjal.

Sjalar och halsdukar är det som gör det mycket lättare för oss alla att klä ut oss. Att täcka upp för mycket kanske inte ser så attraktivt ut jämfört med att visa upp lite hud. Men för anständighetens skull finns det sådana accessoarer som dessa sjalar och halsdukar som kan ge dig både den stilen och komforten som du är ute efter.

Det rekommenderas faktiskt starkt att alla måste ha sina egna kashmirsjalar. Den största delen med att ha en är när man är på gränsen till att ge upp en outfit eller har stora problem med att bestämma sig för vad man ska ha på sig, att ha en sjal kan absolut förvandla en grundläggande outfit som man har på sig. Med bara en snabb drapering på axlarna eller att knyta den runt dig, kan du gå från att se riktigt säker och tråkig ut till att omedelbart se fantastisk och snygg ut; en kashmirsjal för alla dina modenödsituationer och en helt enkel fix.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln