nyhetstoppen

Så här hittar du reservdelar till dina veterantraktorer

Söker du reservdelar till gamla veterantraktorer? Är du den stolta ägaren av en veterantraktor, men som tyvärr inte fungerar som den ska. Numera är det lättare än någonsin att hitta de reservdelar du behöver för att hålla din traktor igång som ny. Det gäller bara att hitta en leverantör som kan traktorer och känner till marknadens alla reservdelar till veterantraktorer.

Med rätt leverantör av reservdelar till traktorer så kan du återigen använda din veterantraktor

Det finns några olika ställen där du kan leta efter reservdelar till veterantraktorer, hos exempelvis Sagro.se hittar du det mesta av reservdelar och tillbehör till allt inom jordbruksmaskiner och lantbruksmaskiner.

Ett alternativ är att kontrollera med tillverkaren av din traktor. Många tillverkare har ett lager med reservdelar för sina äldre modeller. Hos Sagro.se finns det exempelvis flera olika tillbehör till veterantraktorer som plogdelar och slåtter, samt kultivatorer eller harvar. Söker du kanske efter dragöglor till tryckstång eller en toppstång som är av speciella mått då kan du få hjälp vidare hos Sagro.se.

Hittar du inte rätt reservdelar och tillbehör till din veterantraktor

Det finns ett antal webbplatser och onlineforum som ägnar sig åt gamla traktorer, och många av dessa rådgiver ofta om just reservdelar. Detta kan vara ett utmärkt sätt att hitta svårfunna delar och få råd från andra traktorentusiaster, men det kan även ges felaktiga råd eller vara helt fel typ av reservdel.

Ibland kan det även vara speciella beställningsvaror som inte finns i Sverige, utan måste beställas utanför landsgränsen. Detta kan medföra kostnader för dig som kund och rådgör alltid först med din expert på veterantraktorer som ett första steg.

Har du en skördetröska som behöver rustats upp?

Behöver din skördetröska av exempelvis tillverkaren Massey Fergusson rustas upp med nya reservdelar? Då finns det en mängd passande reservdelar och tillbehör till din skördemaskin hos Sagro.se. På så sätt kan du serva upp och reparera din skördetröska med bästa tänkbara reservdelar och tillbehör.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln