nyhetstoppen

Poppys luftfräschare för bilen och badrummet

Poppy luftfräschare från Poppy Grace Mate är av allra högsta kvalitet. Detta gör att din Poppy, som betyder Vallmo har länge förknippats med en mängd positiva saker som fred, välbefinnande och avkoppling.

Nu kan du njuta av den underbara doften av Vallmo varje dag med Poppys luftfräschare, en serie väldoftande produkter som härstammar från den ljuvligt doftande vallmoblomman.

Poppy luftfräschare som skapar väldoftande bil och hem

Din Poppy doft finns med en justerbar hatt på flaskan. Samt du kan även välja att ha en väldoftande luftfräschare på ett doftkort, doftgran eller som de brukar kallas, doftis. Dessa kan du sedan hänga i backspegeln kan du njuta av underbara dofter varje dag. Poppys passar både i epa och i bilen, eller varför inte i placera en i ditt badrum?

Det finns också ett trepack med självhäftande tejp att köpa så att din Poppys luftfräschare till bil, inte glider, om du har den på instrumentbrädan. Vilket passar för mer avancerade kurvtagningar eller vid hårdare accelerationer. Poppys luftfräschare finns även som en snygga doftkort eller som olika former av nyckelringar.

Unna din bil en väldoftande Poppy doft och belys den med en Poppy ljusplatta

Om du letar efter ett sätt att lägga till lite avkoppling och lugn i ditt liv kan du överväga att använda Poppys produkter. Tillverkade av vallmoblomman och med en mängd olika användningsområden kan Poppys hjälpa dig att njuta av den underbara doften av vallmo varje dag.

Vill du ha en snygg och billig ledbelysning för bil eller en ledbelysning för lastbil, då kan du investera i en Poppy ljusplatta till din Poppy luftfräschare, eller en praktisk ledbelysning för lastbil. Oavsett om du använder den som en luftfräschare till i bilen eller hemmet så kommer Poppys garanterat att ge en rofylld känsla.

Glöm inte att införskaffa några bra Jeepdunkar. Dessa Jeepdunkar är praktiska att hantera och förvara i bagageutrymmet eller på flaket, samt lätta att fylla på. Med en Jeepdunk slipper du stanna vid bensinmacken när det är cruising, eller om det sker andra roliga event. Med en bra Jeepdunk behöver du aldrig missa något av allt roligt som sker på en cruising.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln