nyhetstoppen

Laga din fasad innan det är försent

Är du en fastighetsägare är det viktigt att dina fastigheter är i bra skick. Både för att dem ska se bättre ut för dem som bor eller hyr fastigheten men också för säkerheten. Exempelvis så ser man tydligt och lätt ifall en fasad är i dåligt skick vilket i sin tur ger hela fastigheten ett sämre intryck. Men en dålig fasad kan också vara farlig då putsen kan ramla ner och skada någon. Om dessa puts bitar är stora kan skadorna bli väldigt alvarliga så det är otroligt viktigt att din fasad är i bra skick.

Men vad gör du nu då om fasaden är dålig? Jo du tar kontakt med Svensk Arbetsklättring som hjälper dig genom att renovera fasaden i Stockholm. Svensk Arbetsklättring har sedan 2011 haft nästan 1000 fasadprojekt i Stockholm med allt från väldigt stora projekt till mycket mindre. Detta har gett dem en otrolig kunskap som du inte kan hitta hos någon annan.

Många företag som gör fasadrenoveringar i Stockholm använder sig av kranar och liknande. Vilket absolut inte funkar i många områden i Stockholm och andra städer. Detta är för att det helt enkelt inte får plats en kranbil på många platser. Men Svensk Arbetsklättring använder sig utav klätterutrustning för att enkelt kunna komma åt alla platser i alla olika miljöer.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln