nyhetstoppen

Sommar båtliv och vattenskotrar: Vad du bör tänka på

Sommaren är en fantastisk tid för båtliv och vattenskidåkning. Solen skiner, fåglarna sjunger och vattnet är uppfriskande svalt. Men innan du ger dig ut på det öppna vattnet finns det några saker du bör tänka på. I det här blogginlägget kommer vi att prata om de nya kraven för att få köra en vattenskoter, samt några andra säkerhetstips och vattenskoter regler som du bör tänka på när du njuter av sommarens aktiviteter på vattnet.

Förutom att ha ett giltigt förarbevis för vattenskoter bör du också vara medveten om de potentiella farorna på vattnet. Se till att kontrollera väderprognosen innan du ger dig ut och bär alltid flytväst när du åker båt eller vattenskidor. När det kommer till alkohol och droger är det samma regler och lagar som att köra bil och andra fordon.

Men vart kan du nu ta ett körkort för vattenskoter. Jo det gör du hos CSM. CSM håller utbildningar runt om i hela landet men kan också komma till dig om ni är ett flertal som vill ta utbildningen samtidigt. Du behöver inte ha några förkunskaper eller utrustning för att ta körkortet vilket gör det perfekt för den som vill vara ute och åka vattenskoter i sommar.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln