nyhetstoppen

Entreprenadbesiktning i Stockholm

En entreprenadbesiktning är något som kan spara dig stora summor pengar och mycket tid. Detta är för då kommer man snabbt kunna se om det är några fel på det nybyggda samt så ser man om branschregler och kontrakt följts fullt ut. Om det inte följts fullt ut eller om man skulle hitta några fel ska detta åtgärdas av dem som byggt. Ifall du inte gjort en entreprenadbesiktning skulle detta istället hamna på dig vid ett senare skede när du ser felen och bristerna. Troligen har dessa fel då blivit ännu större och det blir stora kostnader om du ska fixa allt.

Men vem ska du nu ta kontakt med om du vill ha en entreprenadbesiktning i Stockholm. Då ska du kontakta Roslagens Plåtkonsult. Roslagens Plåtkonsult erbjuder även AMA utbildning, vilket är mycket fördelaktigt för ditt företag. Dessa utbildningar kan skräddarsys efter dina specifika behov. Specialiteter inom denna utbildning är byggledare, arbetsledare, arkitekt, plåtslagare och projektledare.

Behöver du hjälp med plåt, tak och fasad är Roslagens Plåtkonsult rätt val för dig. Med deras omfattande kunskap och många år av branscherfarenhet kan du vara säker på att du får all hjälp du behöver av en professionell plåtkonsult.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln