nyhetstoppen

Egenodlade grönsaker med ett växthus

Klimatfrågan blir bara större och större vilket självklart alla blir påverkade av. Vad kan du då göra själv för att minska ditt egna klimatavtryck. Ja det finns många saker som exempelvis att källsortera mera, köra mindre bil eller ännu bättre skaffa sig en elbil. Att källsortera kostar ju inget att göra men att skaffa sig en elbil är ju såklart en stor kostnad. Men i längden är det något som man sparar pengar på. För att ladda elbilen är betydligt mycket billigare än att fylla tanken med bensin. Något annat du kan göra för att minska ditt egna klimatavtryck samt spara pengar i längden är att skaffa sig ett växthus.

Om du odlar dina egna grönsaker behöver du inte oroa dig över om tomaterna åkt över hela världen och blivit besprutade med massa farliga kemikalier. Du kan själv då välja precis vad du vill odla för grönsaker. Men vart kan du köpa växthus till bra priser.

Jo det gör du hos Norhage. Norhage har ett stort utbud av alla olika växthus du kan tänka dig. Du hittar allt från växthus i trä till stora industriella växthus i deras sortiment. Självklart är alla tillverkade med kvalitet i fokus men fortfarande till riktigt bra priser.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln