nyhetstoppen

LymfYoga: Ett nytt sätt att träna

Letar du efter ett nytt sätt att komma i form? LymfYoga kan vara precis vad du letar efter! Denna unika träningsform kombinerar lymfdränering med traditionella yogapositioner för att förbättra din allmänna hälsa och ditt välbefinnande. LymfYoga kan bidra till att minska stress, öka energinivåerna och förbättra matsmältningen. Om du är intresserad av att prova lymfYoga, läs vidare för mer information om denna spännande nya trend!

Vad är lymfyoga yoga och vilka är fördelarna?

Lymfyoga är en typ av yoga som fokuserar på att stimulera lymfsystemet. Lymfsystemet ansvarar för att avlägsna gifter och avfall från kroppen, så att stimulera det kan bidra till att förbättra den allmänna hälsan. Lymfyoga innebär långsamma, mjuka rörelser och andningsarbete. Målet är att främja lymfatiska flöden och dränering. Lymfyoga kan vara till hjälp för personer som lider av lymfödem, ett tillstånd som orsakar svullnad i extremiteterna. Den kan också bidra till att förbättra immunitet, hudhälsa och matsmältning. Även om det inte finns några vetenskapliga bevis för att stödja de påståenden som förespråkarna av lymfyoga gör, anser många människor att det är fördelaktigt. Om du är intresserad av att prova lymfyoga, se till att rådgöra med en kvalificerad instruktör.

Finns det någon kurs inom lymfyoga som man kan gå?

Ja, lymfyoga finns tillgängligt för alla att utöva på nätet via kurser. Till exempel så har HormonyYoga en kurs om lymfyoga där man får lära sig mer om sitt lymfsystem och träna upp det. Se till att kolla in dem!

Trendande artiklar

Dela den här artikeln