nyhetstoppen

Kostnadsfri takbesiktning

De alla flesta husägare ser ett takbyte som en tråkig och onödig utgift då man tycker att den inte behövs. Men i många fall kan ett takbyte rädda huset från framtida skador som du inte märker av förens det är försent. Dessa skador kan då vara mycket dyrare än om du bara bytt tak eller lagat den lilla skadan som var från början. Men hur ska du då vet om du behöver ett takbyte eller inte. Jo du ska ta kontakt med Takspecialisterna.

Takspecialisterna.nu erbjuder kostnadsfria takbesiktnignar i Stockholm för att hjälpa dig som kanske har en skada på taket men inte vet det. Denna process börjar med att Takspecialisterna skickar ut en expert som kommer besiktiga ditt tak. Efter det kommer du få en detaljerad lista på åtgärder som behövs göras för att fixa alla skador. Om du då vill gå vidare och laga eventuellt byta taket kommer handledaren visa hela projektet och allt som ska göras för ditt godkännande. När hela arbetet är klart kommer en slutkontroll att genomföras och du kommer få ett 10 års garantibevis.

Självklart tillkommer det aldrig några oförutsedda extra kostnader som det ofta kan göra hos andra firmor. Därför är Takspecialisterna det självklara valet om du är ute efter en takläggare i Mälardalen.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln