nyhetstoppen

Inred med glas både inomhus och utomhus

Sommaren är mindre än ett halvår bort, och då är det semester för många. Denna semester kommer på sätt och vis att vara densamma som förra året, men med vissa restriktioner för att begränsa turister och folkmassor. Som ett resultat började många svenskar renovera sina hus och bygga ut tomten eller interiören. Den här trenden har exploderat under det senaste året och nu är vi på en nivå där byggvaruhus börjar få slut på material för att bygga balkonger. Med fler människor som bygger balkonger än någonsin tidigare, beror det helt enkelt på att många tillbringar sina somrar och semester hemma med sina familjer i trädgården.

Att renovera eller bygga en ny uteplats är ett relativt stort projekt som kräver en viss kunskap, erfarenhet och tålamod för att lyckas. De flesta balkonger kommer att kräva någon form av räcke för att förstärka uteplatsens utseende samtidigt som säkerheten ökar. Träräcken var populära förr, men detta verkar ha ändrats. Allt fler väljer glasräcken istället för traditionella träräcken på sina uteplatser. Glasräcket på altanen ser modernare ut och ger mer ljus för ett ljusare boende i trädgården. Glasräcken gör att du också kan behålla utsikten samtidigt som räcket är säkert.

Glasbolaget.se hittar du ett stort utbud av glasräcken inomhus och utomhus, samt många andra typer av glas och speglar. Allt från glasräcken till duschdörrar, isoler- och spegelglas.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln