nyhetstoppen

Hur man samlar in pengar till en framtida klassresa

Ett av de vanligaste skälen för skolor och klasser att samla in pengar är för framtida klassresor. Många klasser slutar med att delas upp någon gång under sin skolkarriär, vilket innebär att samma sak händer igen efter tre fantastiska år i mellanstadiet när det är dags att ansöka till gymnasiet. Att sälja parmesanost från dörr till dörr är ett enkelt sätt att samla in pengar till klassresan. Så här går det till.

1. Det är ett enkelt sätt att nå ut till många människor på kort tid. När du säljer parmesanost ska du se till att ha en stark presentation redo. Du vill förklara varför din ost är av bästa kvalitet och varför den är värd att köpa.

2. För att tjäna pengar till laget eller klassen bör du erbjuda en mängd olika förpackningsalternativ. Du kan till exempel sälja 1/2 pund, 1 pund eller 2 pund ost. På så sätt kan folk välja hur mycket de vill köpa utifrån sin budget.

3. Erbjud en rabatt för stora inköp. Detta kommer att uppmuntra folk att köpa mer ost, vilket i sin tur kommer att ge mer pengar till klassresan. En mängdrabatt skulle kunna vara något som 10 % rabatt om man köper 3 eller fler kilo ost.

Att sälja parmesanost är ett bra sätt att samla in pengar till en framtida klassresa. Dörr-till-dörr-försäljning är ett enkelt sätt att nå ut till många människor på kort tid, och genom att erbjuda en rabatt för stora inköp kan du samla in ännu mer pengar. Med en stark presentation och bra förpackningsalternativ kommer du att kunna sälja mycket ost och nå dina insamlingsmål på nolltid!

Trendande artiklar

Dela den här artikeln