nyhetstoppen

Få mer energi med bättre ergonomi på jobbet

Är din arbetsplats ett kontor sitter du troligtvis mesta dels av tiden. Då är det viktigt med bra ergonomi för att din kropp ska må bra när du blir äldre. Men att ha en bra ergonomi kan vara svårt då man kanske inte vet vad som är bra och inte. Därför ska du kolla in Ergocomfort och deras stora utbud av ergonomiska produkter.

ErgoComfort hjälper dig att hitta rätt produkt för din speciella situation. Med många års erfarenhet är ErgoComfort nu den ledande svenska leverantören av arbetshjälpmedel för företag och privatpersoner. Dess mål är att minska stress och skador och samtidigt öka produktiviteten genom att erbjuda överlägsen ergonomi.

En av de enkla sakerna som du kan göra själv är att ställa dig upp och jobba. Det är en liten sak som många kanske inte tror gör någon skillnad men i själva verkat hjälper det otroligt mycket. Men det kan dock vara svårt får många att göra detta då det är ovanligt att stå upp och jobba. Därför ska du börja med korta stunder som du sedan gör längre och längre. Du kommer också att upptäcka att du har mer energi och produktivitet då din blodcirkulation är bättre när du står upp än när du sitter.

ErgoComfort har allt från sadelstolar till ergonomiska tangentbord för att du ska kunna hitta allt du letar efter på en och samma sida.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln