nyhetstoppen

Exklusivt doftande bilparfymer

Har du rekonditionerat din bil och håller den ren och städad, men vill att den ska dofta mer personligt, unna din bil en bilparfym. Med enkla medel kan du skapa en unik och personlig bildoft. Du gör detta med exklusiva doftande bilparfymer från exempelvis IMAO- parfums.se.

En bil ska lukta trevligt och välkomnande, vare sig det rör sig om kortare resor eller längre turer ut i Europa. När du väljer en bildoft gör det med tanken att den ska hålla en skön känsla som på en mysig bilsemester ute i Europa.

Ge dig själv och bilen möjligheten att prova en bilparfym. Välj en bilparfym på doftkort eller doftspray alternativt rumsspray istället för konstgjorda lukter från olika doftgranar och airfresheners från något billigt märke.

Olika bildofter för olika månader på året, dröm dig bort till någon av dina favorit semesterorter

Vill du har olika dofter, då finns till och med doftkort på flerpack. Du kan således byta doft 12 gånger på ett år, om du så vill. Att byta doft en gång i månaden kan vara en skön lyx att unna dig och din familj om någon reser mycket i jobbet, pendlar eller åker på träningar och olika weekendresor.

Det finns det ett företag som heter IMAO parfums, som har specialiserat sig på att skapa exklusiva, högkvalitativa doftande bilparfymer. Detta gör att du nu kan byta ut din parfym varje månad mot en ny bildoft som är unikt framtagen. På så sätt kan du alltid ha en fräsch, härlig doft i din bil.

Vad sägs om trevliga stadsdofter, som påminner lite om känslan av en kortresa eller weekendresa: Tokyo, Las Vegas, Paris, Sydney samt New York. Kanske från någon exklusiv sol och badsemester destination ute i världen som exempelvis Bali, Madagascar, Bora Bora, Sri-Lanka, Capri, Saint Tropez och Tahiti.

Bilparfymer på doftkort och doftspray av allra högsta IMAO parfums kvalitet

Att IMAO använder sig endast ingredienser av hög kvalitet för att skapa sina unika parfymer. Detta gör att du kan vara säker på att din bil kommer att dofta fantastiskt oavsett vilken doft du väljer. De har ett stort antal olika dofter att välja mellan, så du kommer garanterat att hitta en som du älskar.

Om du letar efter ett sätt att få din bil att lukta gott hela tiden, så titta inte längre än till IMAO parfums exklusiva sortiment av doftande bilparfymer. Deras högkvalitativa ingredienser garanterar att din bil alltid kommer att lukta fantastiskt.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln