nyhetstoppen

Batteriladdare – Den bästa billaddaren för USB-laddade enheter

Om du nu är som de flesta av oss har du Portabel laddare elbil förmodligen ett par eller till och med en handfull enheter som kan laddas via en USB-port. Den stora majoriteten av den civiliserade världen har mobiltelefoner och MP3-spelare som iPod, eller kombinationer som iPhone, kanske till och med en bärbar surfplatta som iPad; med andra ord, du har med största sannolikhet någon bärbar elektronisk pryl som körs på ett batteri. Men när du är ute på språng och gör dina dagliga plikter hemifrån och din strömkrävande enhet tar slut på juice, vad då? Du behöver en batteriladdare, och lyckligtvis finns det några billiga alternativ för att hjälpa dig om du har spenderat all din disponibla inkomst på din dyrbara pryl. För att hjälpa dem som kanske letar efter liknande tillbehör har jag flitigt sökt igenom Internet och hittat några möjligheter som är de mest bärbara, pocketbook-vänliga, och funktionsspäckade laddare där ute. I min sökning letade jag efter något som både kan vara en AC-laddare men som också fungerar som en DC-laddare (bilcigarettändare) för vem vill betala två gånger för samma grundläggande enhet?

Följande produkter är alla tillgängliga på Amazon:

Speck Products RoadHome-laddare – En USB- och universell GPS-laddare för din bil eller hem. Denna produkt är en allt-i-ett-laddare med en kontakt för en DC-laddare och en utfällbar AC-kontakt på baksidan för alla vanliga vägguttag. Den har en redan ansluten mini-USB-sladd. Nackdelen med denna produkt är att den endast är för mini-USB-enheter som vissa GPS-enheter eller mobiltelefoner. Det finns mini-till-mikro USB-adaptrar tillgängliga om du väljer den här enheten. Dess kompakta storlek gör den perfekt att bära i en handväska eller förvara i ett handskfack.

Nästa enhet jag hittade är AMP Energy Auto/AC Adapter. Precis som Speck-produkterna Roadhome-laddare har den också en kontakt för en DC-laddare i ditt fordon och en utfällbar DC-kontakt på baksidan för ett vanligt vägguttag, plus en USB-port. Den har en USB-port för att ansluta en enhets USB-kabel, så att du kan ladda många USB-laddningsbara enheter. Den här produkten är lite större än modellen med speck-produkter, men den har förmågan att ansluta vilken USB-kabel som helst och inte en specifik USB-kabel. Denna laddare har en stor storlek som gör den bra att ta med dig i en ryggsäck eller mittkonsol i din bil.

Den andra batteriladdaren jag stötte på är DoubleUP AC / DC Dual USB Charger by Accessory Power. Den har även en DC-kontakt så det kan vara en billaddare, som till skillnad från de andra två, fälls in i sig själv, ur vägen när den inte används. Den har även den utfällbara AC-kontakten för den vanliga väggkontakten, och som en bonus har den två USB-portar för laddning av flera föremål samtidigt. Detta är perfekt för alla som behöver ladda en mobiltelefon och iPod samtidigt eller kanske bara din iPad. Till skillnad från de andra två USB-laddarna fälls DoubleUP ihop för att skapa en liten, kompakt laddare som du enkelt kan förvara var som helst.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln