nyhetstoppen

Badrumsrenoveringar: Varför vattentätning är viktigt

När det gäller badrumsrenoveringar finns det en faktor som är viktigare än alla andra: vattentätning. Utan korrekt tätskikt kan ditt badrum läcka vatten och orsaka dyra fuktskador. Därför börjar vi på Kakelplattan alltid våra badrumsrenoveringar med att flytspackla badrummet – vi installerar sedan ett tätskikt som garanterar att ditt badrum blir läckagefritt.

Varför vattentätning är viktigt

Som alla husägare vet kan vattenskador vara dyra att reparera. Förutom reparationskostnaderna kan vattenskador också leda till hälsoproblem som mögel och mjöldagg. Det är därför det är så viktigt att se till att ditt badrum är ordentligt vattentätt innan du påbörjar ett renoveringsprojekt.

Hur man gör det rätt

Att vattentäta ett badrum på rätt sätt kräver både erfarenhet och expertis.

När du anlitar dem för din badrumsrenovering kan du vara säker på att vi kommer att vidta alla nödvändiga åtgärder för att se till att ditt nya badrum blir ordentligt vattentätt. De installerar ett jämt och flytspacklat golv, tätar alla skarvar och sprickor och installerar avlopp och rör på rätt sätt för att förhindra läckor. Kort sagt lämnar vi dig med ett vackert nytt badrum som inte kommer att läcka eller orsaka fuktskador längre fram.

Slutsats

Men de är värda det när de görs på rätt sätt. När du väljer ett företag som ska renovera ditt badrum, se till att de lägger vikt vid korrekt vattentätning. Annars kan det sluta med en dyr reparationsräkning längre fram. På Metric Marketing börjar vi alltid våra badrumsrenoveringar med att låta badrummet flytspacklas – vilket garanterar att ditt renoverade utrymme kommer att vara fritt från läckage i många år framöver.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln